Miltä ohjelma näyttää

Aktiivi W Laskutus / Laskutus+

Kuvia ohjelmasta


Tuoterekisteri

Tuoterekisteri sisältää myytävien tuotteiden tai palveluiden hinnat ja muut tiedot. Laskun tekeminen käy nopeasti: valitse tuote ja syötä määrä. Ohjelmassa on myös varastoseuranta. Ohjelma vähentää laskutettavan määrän varastosta samalla kun lasku tulostetaan. Vakioasiakkaiden yhteystiedot voi tallentaa laskutusohjelman asiakasrekisteriin.

Laskun tekeminen

Laskulla on ns. otsikkotiedot ja rivitiedot. Otsikkotiedoissa on asiakkaan tiedot, eräpäivä ym. Laskurivillä on myytävän tuotteen tiedot ja laskutettava määrä. Tuoterivejä on laskulla yksi tai useampia.

Laskun otsikkotietoihin tulee valmiiksi tallennettua tietoa laskuttajan perustiedoista ja asiakasrekisteristä. Laskuriville tulee tietoa tuoterekisteristä. Näitä tietoja voi tarvittaessa muuttaa jokaiselle laskulle erikseen.

Raporttimalleja


Laskulomake

HUOM! Kuvassa vain laskulomakkeen yläosa. Sivun alaosaan tulostetaan pankkisiirto-osio. Laskulomake tulostetaan tavalliselle paperille, esipainettuja lomakkeita ei tarvita.

Laskulomakkeen voi tulostaa myös pdf-tiedostoksi, jolloin sen voi lähettää asiakkaalle sähköpostin liitteenä.

Myyntitilasto

Tulostusta voi rajata laskutuspäivällä ja asiakasnumerolla, esimerkiksi yhden asiakkaan viime kuun tuotemyynti.

Muita raportteja: myyntitilasto tuotteittain - asiakkaittain, lähete, tilausvahvistus, tarjous, asiakkaiden osoitetarrat jne.